articles/2022/ps22.png
9. listopadu 2022

Piráti v Pardubickém kraji si zvolili nové vedení

Členská základna Pirátů Pardubického kraje si na začátku listopadu zvolila nové předsednictvo tohoto sdružení. Předsedou krajského sdružení se opět stal Jiří Ducháček, krajský zastupitel a IT manager z České Třebové. Místopředsedy byli zvoleni Andrej Ramašeuski z Radhoště, Lenka Španihelová Martínková z Vápenného Podolu, Andrea Linhartová z Chrasti a Stanislav Klát z Nových Hradů. Nové krajské předsednictvo se v nadcházejících dvou letech bude aktivně věnovat přípravě na krajské volby , které se uskuteční v roce 2024.

articles/2020/duchacekPKS.png
12. listopadu 2020

Piráti v Pardubickém kraji vyměnili vedení

Členská základna Pirátů Pardubického kraje si na začátku listopadu zvolila nové předsednictvo tohoto sdružení. Předsedou se nově stal Jiří Ducháček z České Třebové. Místopředsedy potom byli zvoleni Andrea Linhartová z Chrasti, Vladek Vácha z Mistrovic, Daniel Lebduška z Chrudimi a Karsten Sachs z Moravské Třebové. Nové krajské předsednictvo se v nadcházejících dvou letech bude primárně věnovat parlamentním a komunálním volbám.

articles/2018/dan.jpg
5. listopadu 2018

Piráti v Pardubickém kraji mají nové vedení

V pondělí 5.11. byly vyhlášeny výsledky voleb nového předsednictva krajského sdružení v Pardubickém kraji. V nich se stal novým předsedou Daniel Lebduška, který byl jediným kandidátem, a vyhrál tak již v prvním kole.

miscellaneous/pivo-v-holicich.jpg
20. března 2018

Piráti v Pardubickém kraji si zvolili nového předsedu

Koncem minulého týdne si zvolili členové krajského sdružení České pirátské strany svého nového předsedu. Stal se jím Mgr. Jiří Jansa. Dosavadní předseda Pavel Štěpánek se vzdal funkce, protože se stal krajským koordinátorem.