articles/2021/listy21J.png
3. června 2021

Vraťme zemi budoucnost - koaliční listy Pirátů a Starostů

Připravili jsme pro Vás společné listy Pirátů a Starostů, které Vás seznámí s aktivitami našich kandidátek a kandidátů, v rámci koalice PIRÁTŮ A STAROSTŮ.

articles/2020/PL2.jpg
1. září 2020

PIRÁTSKÉ LISTY - Budoucnost řešíme teď - vydání 2/2020

Přinášíme vám nové podzimní PIRÁTSKÉ LISTY, ve kterých se dozvíte o našich kandidátech, povolební strategii, programu a mnoho dalšího. Pirátské listy můžete od nás získat v rámci naší kampaně a poznat nás tak osobně. 👍

articles/2020/kampan20/zahajenikampan.jpg
24. června 2020

Piráti pochodovali na kraj, cíl je jasný - získat krajské mandáty.

Ve středu 24. června odstartovala kampaň Pirátů v Pardubickém kraji. Zahájili ji pochodem z pirátského centra ParduPiCe a došli před Krajský úřad. Zde lídr Daniel Lebduška představil jednotlivé kandidáty, program a harmonogram kampaně.

articles/2020/PL.png
17. května 2020

PIRÁTSKÉ LISTY - Budoucnost řešíme teď - vydání 1/2020

Připravili jsme pro Vás Pirátské listy, které Vás seznámí s aktivitami a prací pirátských členek, členů, zastupitelek a zastupitelů. Pirátské listy se od 18. května začnou distribuovat online a od půlky června budou k dispozici v kavárnách, hospůdkách, restauracích, obchodech a dalších spřátelených podnicích. Poté budou listy rozneseny pirátskými dobrovolníky do schránek občanům v Pardubickém kraji.