Cesta k Parlamentu

Vyražte s námi pěšky krajinou našeho kraje od západu u Labe jižním směrem přes Poličku až na úplný konec na nejvyšším Králickém Sněžníku.

Co je Cesta k Parlamentu?

Vyražte s námi pěšky krajinou našeho kraje od západu (nejnižší bod) u Labe jižním směrem přes Poličku až na úplný konec na nejvyšším Králickém Sněžníku.

Pojďte s námi přes města, vesnice, lesy, pole, poznáte krajinu jak přírodě blízkou, tak bohužel i katastrofálně rozvrácenou v obřích lánech a suchých lesích.

Zapojte se s Jitkou Bidlovou a našimi kandidáty k putovní akci Cesta k Parlamentu!

Začátek cesty

Vyrážíme ve čtvrtek 20. května v 11:00 v Týnci nad Labem.

Jak se můžete zapojit?

Jitka Bidlová nás o své cestě bude informovat na krajském Facebooku Piráti - Pardubický kraj. Celou cestu můžete sledovat na FB události.

Harmonogram

Den Trasa
20. 5 Labe Týnec - Přelouč
21. 5. Lázně Bohdaneč - Pardubice
22. 5. Chrudim - Slatiňany - Svídnice
23. 5. Chrast
24. 5. Luže - Nové Hrady - Maštale
25. 5. Borová - Telecí - Polička
26. 5. Balda - Bystré - Hamry
27. 5. Hartmanice - Trpín - Svojanov
28. 5. Svitavy
29. 5. Hřebeč - Mor. Třebová
30. 5. Staré Město - Krasíkov
31. 5. Lanškroun - Výprachtice - Buková Hora
1. 6. Suchý Vrch - Králíky
2. 6. Dolní Morava - Králický Sněžník

Kdo je Jitka Bidlová?

Kandiduji ze 4. místa do poslanecké sněmovny za Pardubický kraj. Nazvali mě „environmentální architektkou“, což je vcelku výstižné a docela se s výrazem ztotožňuji. Kandiduji s nosným tématem – připravit území ČR na nastávající klimatické změny, což je téma, ve kterém se potkávají všechny mé profesní i volnočasové zájmy. Jedná se o architekturu, životní prostředí, krajinu, území atd.

trendy

Piráti a Starostové