Zajímá Tě krajská politika, fandíš Pirátům a orientuješ se na poli marketingu, copywritingu a sociálních sítí? Pokud ano, tak hledáme právě Tebe! Transparentní politika je pro nás klíčová, proto pro naše krajské zastupitele hledáme mediálního asistenta. Tento asistent by měl být obeznámen s krajskou politikou Pardubického kraje, měl by umět psát a zpracovávat články, pracovat se sociálními sítěmi a toto vše koordinovat s krajským pirátským zastupitelským klubem v Pardubickém kraji.

Co od Tebe očekáváme?

Výborné komunikační a organizační schopnosti, flexibilitu, výbornou znalost českého jazyka, skvělý psaný projev, zkušenost s copywritingem a znalost sociálních sítí. Mezi hlavními očekáváními je shoda s našim programem, technická zdatnost, protože budeš v pravidelném kontaktu s našimi zastupiteli. Ke komunikaci využíváme mimo pravidelných osobních schůzek též online komunikační platformu Zulip a další kanály. Samozřejmým předpokladem je bezúhonnost.

Co budeš dělat?

Úzce spolupracovat s našimi zastupiteli, připravovat s nimi výstupy směrem k médiím a veřejnosti Připravovat tiskové zprávy Koordinovat komunikaci s vedoucím krajského mediálního odboru a společně řešit jak nejlépe informovat o aktivitách našich krajských zastupitelů média a občany.

Co nabízíme?

Práci v týmu pracovitých lidí, kterým není lhostejná budoucnost našeho kraje Zkušenost s reálným fungováním politiky na krajské úrovni. Podporu krajského mediálního odboru a centrálního týmu. Osobní rozvoj v mediální oblasti a PR

Odměna:

Články hodnocené 500 Kč/normostranu Další práce v mediální oblasti 250 Kč/hodina Předpokládaný rozsah činnosti mezi 25 a 40 hodinami měsíčně dle aktuálních potřeb zastupitelského klubu Na konci každého kvartálu proběhne vyhodnocení spolupráce s možností bonusové odměny za dobře odvedenou práci.

Požadavky na zařazení do výběrového řízení:

Podmínkou zařazení uchazeče do výběrového řízení je vyplnění zaslání životopisu a motivačního dopisu nejpozději do 27.7.2021, a to na adresy jana.kolarikova@pirati.cz a matej.kubicek@pirati.cz

Termín nástupu:

Ideálně v srpnu 2021

Výběrové řízení:

Uchazeče zvolíme formou otevřeného výběrového řízení. První kolo probíhá vyhodnocením životopisu a motivačního dopisu. Druhé kolo bude probíhat formou praktického ověření požadovaných kritérií. Hodnocení provede výběrová komise složená ze tří osob - zástupce krajského zastupitelského klubu, člena krajského předsednictva a vedoucího krajského mediálního odboru.

Vyhodnocení VŘ bude v anonymizované formě zveřejněno v tomto vlákně na fóru nejpozději 20. 8. 2021. Výběrová komise si vyhrazuje právo prodloužit termín. V případě, že se do VŘ nikdo nepřihlásí nebo pokud přihlášení kandidáti nebudou splňovat základní úroveň požadavků, bude VŘ ukončeno bez výsledku a o dalším postupu pak rozhodne na svém pravidelném zasedání krajský zastupitelský klub.

Hodnotící kritéria:

Kompetence vůči požadavkům pozice: 40 % Znalost pirátského programu a argumentace: 15% Celkový dojem: 15% Motivace: 15% Zkušenosti/vzdělání: 15%