Piráti v Pardubickém kraji hledají koordinátora

24. července 2019
Piráti v Pardubickém kraji hledají koordinátora

Souzníš s pirátskou politikou a baví tě práce s lidmi? Pak hledáme právě tebe. Piráti v Pardubickém kraji totiž potřebují nového krajského koordinátora.

Koordinátor je hlavně manažer. Ne ten nudný manažer z korporátu, ale člověk plný kreativity a nápadů, jehož role je klíčová pro další růst Pirátů v Pardubickém kraji. Budeš pracovat s dobrovolníky, organizovat akce po celém kraji, pomáhat s volební kampaní a vytipovávat další příležitosti jak Piráty posunout vpřed. Hledáme organizačně schopného člověka, který fandí pirátské politice. Odměnou ti bude super tým plný lidí, kterým nejde o vlastní prospěch a upřímně se snaží tuhle republiku udělat lepším místem pro život. A soudě podle vzrůstající podpory Pirátů se jim to daří. A ty můžeš být u toho!

Nabízíme:

smlouvu na dobu neurčitou práci na cca 20 - 40 hodin týdně odměnu:

a) 12 000 Kč měsíčně na IČO + odměna dle kvality a náročnosti splněných úkolů až do výše 5 000 Kč při 20 hodinách týdně

b) 25 000 Kč měsíčně na IČO + odměna dle kvality a náročnosti splněných úkolů až do výše 5 000 Kč při 40 hodinách týdně

Bližší informace naleznete a možnost přihlášení naleznete zde

#2 | PIRÁTI TALKS| Krajská doprava| Jiří Ducháček - PODCAST

Chcete se dozvědět něco o krajské dopravě? Jaké silnice má na starosti kraj a jaké stát? Kdy se dostaví dálnice D35 a mnoho dalšího zjistíte v dalším díle podcastu PIRÁTI TALKS. Tentokrát Daniel Lebduška vyzpovídá našeho experta na dopravu a krajského zastupitele Jiří Ducháček-Pirát.